ثبت قرارداد بین متقاضی برگزاری مراسم عقد و عروسی با یک باغ تالار موضوعی نیست که اغلب افراد از آن اطلاع کافی داشته باشند. بنابراین این موضوع می تواند تبدیل به یکی از مهم ترین دغدغه های عروس و داماد شود. بنابراین چه بهتر که قرارداد با جزئیات هر چه بیشتر و به خوبی ثبت و نوشته شود. بدون شک عروس و دامادها علاقه ندارند که هنگام اجرای مراسم یا پس از آن دچار اختلاف نظر و مشکل با صاحبان باغ تالاری که آن را به خدمت گرفته اند شوند. از ساده ترین راه ها جهت پیشگیری از بروز اختلافات، ایجاد شفاف سازی اولیه در قرارداد فی مابین است. بنابراین بهتر است تا عروس و داماد در مورد برداشتن اولین قدم و بستن قرارداد باغ تالار اطلاع کسب کنند. در مقاله پیش رو با ما همراه باشید تا این موضوع را زیر ذره بین ببریم.
انواع نمونه قرارداد باغ تالار
قرارداد باغ تالار به آن دسته از قراردادها اطلاق می شود که بین مالک تالار و مشتری به امضا می رسد. این نوع قرارداد تعیین می نماید که مراسم چطور باید برگزار شود. ضمن اینکه دو طرف قرارداد را ملزم می کند به وظایف خود عمل کنند. اهمیت قرارداد از آنجا سرچشمه می گیرد که در صورت فسق آن، طرفی که متضرر شده است، باید خسارت پرداخت کند. در ادامه می توانید نمونه ای از عقدنامه را دانلود کرده و پیش از مراجعه به تالار مورد بررسی قرار دهید .در کل توصیه ما به شما این است که بدون داشتن اطلاع کافی، وارد این نوع قراردادها نشوید، زیرا با داشتن اطلاعات کم، ممکن است در عمل انجام شده توسط طرف مقابل قرارداد قرار بگیرید. همین مسئله موجب انتخاب سریع و معمولا دست زدن به انتخاب های غلط می شود.
- برخی از مفاد قرارداد بین تالار و شخص:
فراموش نکنید که حتما باید نکات زیر را حین عقد قرارداد باغ تلار به دقت رعایت فرمایید:
- تاریخ عقد قرارداد و شماره قرار داد در بالای سر برگ عقد نامه .
- تلفن
- نام مدیر تالار
- کد اقتصادی
- شماره فکس
- شماره ثبت
- نام پدر
- نام سالن برگزاری
بخوانید درباره: مراحل ثبت تالار پذیرایی و خدمات عروسی
- تعداد مهمانان
- آدرس دقیق محل برگزاری مراسم
- نام تالار پزیرایی
- هزینه ورودی
- پارکینگ
- ساعت شروع و پایان مراسم
- شماره ملی
- عاقد
- شرح پذیرایی با ذکر جزئیات که شامل نوع و مارک مواد اولیه مانند نوع و کیفیت برنج
- هزینه های جانبی
- هزینه به ازای هر نفر
- سیستم های صوتی و نور پردازی
- روز و تاریخ برگزاری مراسم
- شماره شناسنامه
- وظایف و مسئولیت های تالار و …
- آدرس
- هنگام عقد قرارداد باغ تالار باید یک سوم کل مبلغ به شکل بیعانه پیشاپیش، پرداخت شده باشد. ضمن اینکه یک سوم مبلغ بایستی ۱۰ روز پیش از مراسم و الباقی بعد از پایان پذیرفتن مراسم به صاحب باغ تالار پرداخت گردد.
- فراموش نکنید که حتما ۹٪ مالیات ارزش افزوده، در کنار حق سرویس باغ تالار در قرارداد ذکر گردد. حق سرویس باغ تالار مواردی همچونگل آرایی، سرویس دهی به مهمانان (همچون اختصاص پارکینگ)، شمع آرایی، آتش بازی، موسیقی زنده و…. را در بر می گیرد.
- به یاد داشته باشید، تحت هر شرایطی باید به مفاد قرارداد بین دو طرف پایبند بود، زیرا در صورت کوتاهی هر یک از طرفین، طرف متضرر، می تواند شکایت کند.
- پس از عقد قرارداد، این وظیفه باغ تالار است که مراسم عروسی یا عقد را به نحو احسن و طبق آنچه شرط گذاشته شده است اجرا کند.
- یکی از موضوعات مهم مسئولیت مربوط به وجود اشیا قیمتی و امکان گم شدن آنها در مراسم عروسی است. باید بدانید باغ تالارها هیچ گونه مسئولیتی در این قبال ندارند و از آنجا که این اشیاء بیشتر در بخش بانوان وجود دارند، به علت عدم نصب دوربین در این بخش، امکان پیگیری تقریباً وجود ندارد.
- پس از به توافق رسیدن طرفین، برگه قرارداد، با نظارت هر دو، مهر و امضا می گردد. ضمن اینکه از قرارداد باغ تالار، دو کپی به طرفین داده می شود.
برخی مفاد مربوط به قرارداد مابین تالار و مشتری
- در ابتدای قرارداد باغ تالار اسم دو طرف نوشته می شود. تا هر دو طرف بدانند قرار است با چه کسی وارد معامله می شوند. اگر خواهان اصولی بستن قرارداد هستید، این بخش را با دقت هر چه تمام تر کامل کنید.
- در این قرارداد، نام تالاری که قرار بر برگزاری مراسم در آن است، نیز آورده می شود. البته شایان ذکر است که در این مرحله قرارداد به صورت اولیه نوشته می شود.
- سند مذکور از آن جهت حائز اهمیت است که با داشتن آن، بتوان ثابت کرد قرار داد قانونی و درست بوده و ساختی نیست.
- ساعت و روز جشن باید در قرارداد باغ تالار ذکر شود تا همه چیز طبق این برنامه چیده شود.
- پس از این مرحله، میزان غذای سفارشی، تعداد مهمان ها، مقدار میوه و شیرینی خریده شده، هزینه پرداخت شده و گرفته شده از هر دو طرف، کرایه ماشین عروس و غیره در قرارداد تالار باغ ذکر می شود.
- وظایف صاحب مجلس و همه مهمانان و در واقع تمام مواردی که تالار به عنوان شرط عنوان کرده است، باید ذکر شود.
- در اغلب تالارها و باغ تالارها، مواردی همچون استخدام فیلم بردار و تهیه ماشین عروس یا خود مکان مراسم است. به همین دلیل وجود امکانات ذکر شده، در ابتدای امر توسط تالار، در یک قرارداد با محاسبه هزینه ها آورده می شود.
برای دیدن بهترین باغ تالار های شهریار و اندیشه کلیک کنید
بند قانونی مربوط به قرارداد باغ تالارها
قرارداد باغ تالار بر اساس قانون مدنی کشور نوشته می شود. در نتیجه آن را می توان یک قرارداد پیمانکاری شمرد. با در نظر گرفتن ماده ۱۰ قانون مدنی، هر کدام از طرفین، اجازه دارند تا به هر نحوی که می خواهند قرارداد مورد نظر را تنظیم نمایند. ضمن اینکه هر موردی که در قرارداد فی مابین ذکر شده و به امضای دو طرف رسیده، باید اجرا شود.
- نکات مربوط به اجاره باغ تالار و قرارداد آن
در کل زمانی که:
- متقاضی قصد داشته باشد مراسم را به شکل خاصی برگزار کند(که خارج از توانایی تالار است(
- باغ تالار مکان مناسب آن مراسم را نداشته باشد
- متقاضی تنها به مکان برگزاری تلار نیاز داشته باشد
قرارداد به گونه ای ویژه بسته می شود. بدان معنی که در یک تاریخ مشخص تالار به مشتری سپرده شده و در تاریخ مشخص دیگری، درست مثل روز اول پس گرفته می شود.
- رزرو تالار پذیرایی و شرایط نمونه قرارداد
در کل آن دسته از مشتریانی که حساسیت بسیاری نسبت به مراسم خود دارند، چیزی به نام نمونه قرارداد باغ تالار را امضا می کنند. در بازه زمانی که تا مراسم باقی است، تلاش می شود تا نحوه انجام مراسم توسط باغ تالار تعیین شود. در نتیجه تالار نقشه راهی برای پیاده سازی مراسم درپیش خواهد داشت. با استفاده از این قرارداد، در صورتی که کارها طبق خواسته مشتری پیش نرود، او می تواند(با استناد به این قرار داد که پیشتر تنظیم شده است)، ادعای خسارت و شکایت کند.
نکات تکمیلی
- فراموش نکنید از مسئول تالار در مورد فسخ قرارداد و خسارت های پیرامون آن بپرسید.
- حتما یک نسخه از قرارداد باغ تالار را پس از تفاهم و پایان کار، برای خود بردارید.
- به یاد داشته باشید، تحمیل خدماتی همچون عکاسی و فیلمبرداری، قابل تحمیل شدن به شما نیست. بلکه این خدمات تنها انتخابی هستند.
- میز و صندلی عروس می تواند با توجه به رویه تالارها، هدیه و یا بخشی از خدمات باشند، حتماً از مسئول باغ تالار این موضوع را پیگیری کنید.
- در مورد مازاد مواد غذایی از مسئول تالار سوال بپرسید و بین دو طرف به صورت مکتوب ذکر کنید که چه اتفاقی قرار است برای میوه ها و غذاهای باقی مانده بیفتد.