جستجوی پیشرفته

نکات اسباب کشی

به احتمال زیاد همه ما حداقل یک بار اسباب کشی از منزل و یا محل کار را تجربه کرده ایم که مسلما کار طاقت فرسایی هم هست. بیشتر افراد علی الخصوص خانم ها حساسیت زیادی نسبت به جابجایی اسباب و اثاثیه حین اثباب کشی دارند‌. به همین دلیل، بد نیست که لیستی از روش های درست اسباب کشی را تهیه و مطالعه کنند. در ادامه تکنیک های مهم اثاث کشی جهت اجتناب از آسیب دیدن شما و وسایلتان را مرور می کنیم.

نکات مهمی که باید حین اسباب کشی مورد توجه قرار گیرد به شرح زیر است:

1- در ابتدای کار سعی کنید از تمامی کارهایی که باید انجام دهید، لوازمی که باید بردارید، با در نظر گرفتن زمانبندی و حفظ ترتیب، یادداشت برداری کنید. در گام بعدی مراحل بسته بندی را آغاز نمایید.

2- حتما در نظر بگیرید که به چه چیزهایی برای بسته بندی نیاز دارید. این موارد می تواند شامل جعبه های مقوایی در سایزهای مختلف، جعبه پلاستیکی، چسب نواری، جعبه چوبی، پلاستیک حباب دار، منگنه، روزنامه باطله و یا طناب باشد. ضمن اینکه می توانید این لوازم را با قیمت کم از سوپرمارکت تهیه کنید.

3- سعی کنید تا قبل از بسته بندی حتما وسایل را پاک کرده یا بشویید. البته فراموش نکنید که وسایلی همچون؛ کریستال، لیوان و انواع ظروف مصرفی، باید در مکان جدیدی که در آن پس از اسباب کشی مستقر می شوند دوباره گردگیری شوند.

4- اگر لوازم شکستنی تان، هنوز جعبه خود را به همراه دارند، ابتدا آن وسیله شکستنی را در یک تکه پارچه یا پلاستیک بپیچید، سپس آن را درون جعبه مخصوص آن قرار دهید. اگر وسیله های شکستنی جعبه ای مخصوص به خود ندارد، ابتدا آنها را در بسته ای محکم قرار داده و کنار دیگر بسته ها به صورت جدا قرار دهید. در آخر نیز تمامی این لوازم را که جداگانه بسته بندی کرده اید، درون یک جعبه بزرگ تر قرار دهید.

بسته بندی لوازم

5- فراموش نکنید که جعبه های مقوایی که برای جا دادن لوازم انتخاب میشوند باید محکم باشند. .بنابراین پیش از بسته بندی این مورد را چک کنید.

6- به یاد داشته باشید هر چه بیشتر در بسته بندی اجناس شکستنی حوصله و دقت بیشتری به خرج دهید، لوازم تان در محل جدید پس از اسباب کشی سالم تر تحویل شما خواهد گردید.

7- وسایل کوچک و شکستنی را درون روزنامه و یا  پارچه بپیچید و یا از ظروف پلاستیکی فریزری کمک گرفته و از آنها به عنوان جعبه استفاده کنید.

8- فراموش نکنید که قبل از پر کردن هر جعبه ای خصوصا از نوع مقوایی باید وزن آن و همچنین اتصالات اش دقیقاً چک شود. در صورت انجام این کار از دردسرهای احتمالی حین جا به جایی جلوگیری به عمل می آید.  برای محکم تر کردن هر چه بیشتر جعبه مقوایی، می توان از چسب پهن نواری کمک گرفت.

بخوانید درباره: چک لیست اسباب کشی چیست؟

9- به منظور جا به جایی هر چه راحت تر و همچنین استحکام بخشیدن به جعبه ها، پیشنهاد می شود از طناب ضخیم بهره ببرید.

10- بعد از بسته بندی لوازم و سپس گذاردن آنها درون جعبه ها، آنها را بشمارید تا جعبه ای از قلم نیفتد.

11- پس از پایان دادن به بسته بندی، برچسب لیست وسایل درون جعبه را بچسبانید. ضمن اینکه در صورت شکستنی بودن لوازم با استفاده از یک ماژیک قرمز، این کلمه را به صورت درست روی آن وسیله ذکر کنید. محلی که این لوازم به آن تعلق دارد نیز باید با همین ماژیک روی آن ذکر شود. زیرا با این کار پس از اسباب کشی می توانید با نظم بیشتری لوازم را به مکانی که به آن تعلق دارد، منتقل کنید.

12- برای اینکه فرش ها کثیف نشوند، ابتدا ریشه های آن را میان دو پارچه قرار داده ( به صورت دولا) سپس فرش را به همراه پارچه لوله کنید. بد نیست که در آخر یک پارچه بزرگ دیگر را دور فرش های لوله شده بپیچید.

نکات اسباب کشی

13-درون هر کدام از کشوها و میز آرایش باید تمیز شده و وسایل درون آن به شکل کاملا مرتب چیده شود. در مرحله بعد وسایل هر کدام از کشوها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید. سپس از چسب محکم کمک گرفته و دور تا دور آن را چسب بزنید تا احیانا وسایل بیرون نریزد. پیشنهاد ما این است که در صورت بزرگ بودن کشو، از دو عدد کیسه پلاستیکی زباله کمک بگیرید.

14- به یاد داشته باشید که وسایل گوشه دار چوبی مانند میز، بیشتر صدمه می‌بینند. به همین دلیل جهت مراقبت از آنها ابتدا پیشنهاد می شود با استفاده از پلاستیک حبابی یا ساده یا حتی روزنامه این قسمت ها را بپوشانید. در نهایت یک لایه مقوای ضخیم روی آن پوشش کار کنید و مقوا را روی آن با چسب نواری محکم کنید.

15- زمانی که جهت محکم نمودن پوشش حفاظتی برای وسایل از چسب نواری بهره می برید، دقت کنید که چسب به شکل مستقیم با سطوح چوبی تماس پیدا نکند.

16- برای جلوگیری از هر نوع صدمه ای روی رنگ و روکش پایه صندلی، مبلمان و روکش چوب، باید از موارد حفاظتی همچون روزنامه، پارچه و یا پلاستیک بهره ببرید و دور وسایل را با آنها بپیچید.

17- هر زمان که قصد بسته بندی لوازم و وسایل شکستنی را داشتید، توصیه می شود تا از لباس نخی خود کمک بگیرید، با این کار حین اسباب کشی با یک تیر دو نشان زده اید.

18- اگر مبلمان منزل شما روکش پارچه ای دارد، روی تمامی مبل ها را با آن یا با روکش مخصوص حمل و نقل بپوشانید.

19- جعبه های که ابعاد بزرگی دارند را فقط با کتاب یا وسایل سنگین پر نکنید، چون مشخصا جا به جایی آن برای باربر سخت خواهد شد. بنابراین بهتر است بخشی از آن را با کتاب و قسمتی دیگر را با دیگر وسایل کوچک تر پر کنید.

20- اگر قصد جا به جا کردن گلدان های بزرگ و سنگین را دارید، تنها راه پیش رو جا به جایی و حمل آن به همان شکلی است که در آن قرار دارند. اما در مورد گلدان های کوچک، موضع متفاوت است. شما می توانید این دسته از گلدان ها را داخل یک جعبه از جنس مقوا، پلاستیک یا چوب بگذارید. ضمن اینکه درون هر کدام از گلدان ها چوبی قرار دهید که ارتفاع آن به بلندی ارتفاع بلندترین گیاه مجموعه باشد. در مرحله بعد یک کیسه بزرگ زباله روی دهانه، محل پایه های چوبی فرو رفته در گلدان و طرفین جعبه قرار دهید. سپس آن را با چسب محکم نمایید. در آخر، به یاد داشته باشید محفظه پلاستیکی که درست کرده آید باید منافذی جهت تنفس گیاه داشته باشد.

21- تمامی لباس های آویز را به همراه چوب نگهدارنده آنها به شکل یک مجموعه و در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید. شما می توانید لباس های خود را درون ملحفه نیز بپیچید و حمل کنید.

23- جهت حمل  وسایل صوتی و تصویری، از جعبه های مخصوص آنها استفاده کنید. دقت کنید که این بسته بندی ها باید در محل شیشه تلویزیون و مانیتور کامپیوتر تا جای ممکن محکم باشند. ضمن اینکه پیشنهاد می شود تا برای جا به جایی این لوازم از وسیله نقلیه شخصی استفاده شود.

بسته بندی لوازم شکستنی

24- لوازم گران قیمت مثل نقره، پول و طلا و لوازم شکستنی نیز بهتر است با وسیله نقلیه شخصی تان حمل گردد.

25- قبل از انجام اسباب کشی، محل تازه را به دقت تمیز و سمپاشی کنید. با این راهکار هر نوع حشره ای که احتمالا در خانه جدید شما لانه گزیده است را از بین می برید.

26- موارد ضروری که زمان اسباب کشی و در طول روزهای جا به جایی مورد نیاز شماست را تا جایی که امکان دارد، در دسترس قرار دهید، این موارد می تواند شامل لوازم بهداشتی و پوشاک شود.

27- در صورتی که کف منزل جدید شما با استفاده از موکت پوشانده شده باشد، بر روی موکت پلاستیک بزرگ و ضخیمی پهن کنید. این کار کمک می کند تا در هنگام اسباب کشی موکت کثیف نشود.

28- تا جایی که می توانید از جا به جای وسایل چه کوچک باشد چه بزرگ، بدون بسته بندی، مقوا یا پوشش اجتناب کنید. زیرا در صورت قرار گرفتن لوازم بدون پوشش کنار هم، مخصوصاً لوازمی با سایز بزرگ، احتمال آسیب رسیدن به آنها وجود دارد.

29- تمامی اثاثیه خود را، حتی آن دسته که همواره در بسته بندی بوده اند را چک کنید. سعی کنید آنها را پیش از جا به جایی تمیز و سپس دوباره در بسته ها قرار دهید. با این کار می توانید بسته ها را از نظر وجود حشرات کاملا چک کنید. برای مثال اگر از این کار اجتناب کنید، تخم حشراتی که بسیار برای زدودنشان زحمت کشیده اید، سوار بر بسته ها، وارد خانه جدید شما می شود.

ترفندهای اسباب کشی

  •  سعی کنید کارها را با نظم و ترتیب انجام دهید؛

فراموش نکنید پیش از آماده شدن مکانی که لوازم باید در آن قرار گیرند، نباید کارتن و بسته بندی آن ها باز شود. این کار موجب ایجاد بی نظمی و همچنین تلف شدن وقتتان حین اسباب کشی می شود. برای نظم دادن به کارها، می توانید روی سپردن مسئولیت به افراد مختلف نیز فکر کنید. مثلا هر کسی را مسئول چیدمان لوازم شخصی خودش کنید. در کل پیشنهاد می شود که جهت انجام هرچه راحت تر اسباب کشی، تا جای امکان از چند نفر کمک بگیرید.

  • اسباب کشی را سریع انجام دهید؛

سعی کنید در اولین فرصت کارها را شروع کنید. فراموش نکنید، هر چه قدر کارها به تعویق بیوفتد، به ضرر خودتان است.

  •  برای بسته بندی از ابزارهای سایز بزرگ شروع کنید؛

بسته بندی ابزارهای سایز بزرگ

به یاد داشته باشید که حتی لوازمی که سایز بزرگ دارند نیز باید دسته بندی شوند. لوازمی مانند مبل و میز هم باید دسته بندی شوند. توصیه می شود اگه ایده ای در مورد بسته بندی این وسایل ندارید یا در توان شما نیست که آنها را بسته بندی کنید، حتما از یک شرکت اسباب کشی کمک بگیرید تا سختی های باربری برای شما کاهش پیدا کند.‌

  • لیست تهیه کنید؛

یادتان باشد، از تمامی کارهایی که قصد انجام را دارید لیست تهیه کنید. تا هم به کارها سرعت ببخشید و هم آرامش روانی بیشتری حین انجام کارها تجربه کنید.

  •  وسایل سایز بزرگ را زودتر جا به جا کنید؛

برای پیشبرد و انجام سریع اسباب کشی، پیشنهاد می شود که ابتدا اجسام بزرگ تر را در جای خود قرار دهید. این کار باعث می شود از شلوغی اطرافتان زودتر خلاص شوید، تا در صورت رو به رو شدن با مشکلی مثل عدم روشن شدن یخچال بعد از زمان جا به جایی، وقت و انرژی کافی برای برطرف کردن آن داشته باشید.

  • آماده کردن غذا حین اسباب کشی را به یاد داشته باشید؛

شاید برایتان جالب باشد اما خلاقیت حین اسباب کشی تنها به بسته بندی درست لوازم ختم نمی شود. شما باید برای گروه اسباب کشی و خودتان غذا تهیه کنید. در روز اسباب کشی به اندازه کافی فشار و استرس وجود دارد، بنابراین سعی کنید با دور اندیشی، غذای مناسبی برای این روز تهیه نمایید.

برای دیدن بهترین باربری و خدمات حمل اثاثیه منزل در شهریار و اندیشه کلیک کنید.

منابع

[sources_post_code]

مقالات مرتبط
Telegram
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فهرست مطالب

مقایسه ملک ها

به حساب خود وارد شوید